gatuci lezzetleri

Share |

2 Ekim 2009 Cuma

KAŞARLI RULO TAVUK



MALZEMELER:İnce ince kesilmiş bütün tavuk göğsü(şinitzel) ,rendelenmiş kaşar peyniri,galeta unu, tuz ve kızartmak için sıvı yağ.

YAPILIŞI:Biraz genişçe ve ince olarak tavuk göğsünü kesin.Varsa et dövücüyle bu inceliği sağlayabilirsiniz.Bu parçaların arasına kaşar peyniri rendesini koyun ve tavukları rulo yapın,yanlarını da rulo yaparken içe doğru kaşarların akmaması için kıvırın. Yaptığınız ruloları galeta ununa batırıp kızartın.Kızarmış patatesle servis yapın.Çocukların çok sevdiği bu tavuğun hazırlanmış halini bazı tavukçular da satıyor.

1 yorum:

PINAR dedi ki...

Eminim Ege de bayılacak.Ellerine sağlık Gamzecim :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails