gatuci lezzetleri

Share |

8 Ekim 2009 Perşembe

KREM ŞANTİLİ,PUDİNGLİ,HALLEYLİ TATLI



MALZEMELER:1 paket vanilyalı puding,
1 paket krem şanti,
5-6 tane halley,
1,5 litre süt,
1,5 çorba kaşığı kakao.

YAPILIŞI:Vanilyalı pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın,Soğumaya bırakın.Kram şantiyi 1 su bardağı sütle hazırlayın.Soğuyan pudingle krem şantiyi karıştırın.Küp küp doğradığınız halleyleri de koyup karıştırın.Sos için bir su bardağı sütle 1,5 çorba kaşığı kakaoyu sürekli karıştırarak kaynatın.Soğuyunca kaselere önce pudingli,krem şantili,halleyli tatlıyı doldurun.(Yaklaşık 6 kase çıkıyor.)Dayha sonra hazırladığınız sostan iki kaşık üzerine gezdirip afiyetle yiyin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails