22 Ekim 2009 Perşembe
KAŞARLI MANTAR
Yapımı son derece kolay her yemeğin yanına sunabileceğiniz bir tarif. Büyük oğlumun favori yemekleri arasında.
MALZEMELER
-1/2 kg kültür mantarı,
-3 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri,
-1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
-1/2 çay kaşığı tuz.
YAPILIŞI
Mantarları yıkayıp ince ince doğrayın,tavaya alın.Üzerine zeytinyağı,ve tuz koyup kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin.Ara sıra karıştırın,mantarlar yumuşayınca rendelediğiniz kaşarları üzerine gezdirip kapağını kapatın ve ocağın altını söndürün.Sıcakken ve bozmadan servis tabağına alırsanız tadı ve görünümü daha güzel oluyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder