gatuci lezzetleri

Share |

22 Ekim 2009 Perşembe

KAŞARLI MANTAR



Yapımı son derece kolay her yemeğin yanına sunabileceğiniz bir tarif. Büyük oğlumun favori yemekleri arasında.


MALZEMELER

-1/2 kg kültür mantarı,
-3 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri,
-1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
-1/2 çay kaşığı tuz.


YAPILIŞI

Mantarları yıkayıp ince ince doğrayın,tavaya alın.Üzerine zeytinyağı,ve tuz koyup kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin.Ara sıra karıştırın,mantarlar yumuşayınca rendelediğiniz kaşarları üzerine gezdirip kapağını kapatın ve ocağın altını söndürün.Sıcakken ve bozmadan servis tabağına alırsanız tadı ve görünümü daha güzel oluyor.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails