5 Aralık 2009 Cumartesi
FIRINDA SOMON &SALATA
MALZEMELER
-750 gr somon(parçalara ayrılmış)
-tuz
-2 kaşık zeytinyağı
YAPILIŞI
Yıkadığınız somonları tuzlayıp bir borcama ya da fırın tepsisine dizin.Üzerine zeytinyağını gezdirin ve 230 derecede üzeri nar gibi kızarıncaya kadar pişirin.
SALATA İÇİN MALZEMELER
-5 tane havuç
-1 tane turp
-kırmızı lahana
-limon ve zeytinyağı
YAPILIŞI
Kırmızı lahanaları doğrayıp sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra yıkayıp süzün.Havuçları rendeleyin.Turpları doğrayıp salatayı istediğiniz gibi şekillendirin.Üzerine limon ve zeytinyağı dökün.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder