gatuci lezzetleri

Share |

5 Aralık 2009 Cumartesi

FIRINDA SOMON &SALATA



MALZEMELER
-750 gr somon(parçalara ayrılmış)
-tuz
-2 kaşık zeytinyağı

YAPILIŞI
Yıkadığınız somonları tuzlayıp bir borcama ya da fırın tepsisine dizin.Üzerine zeytinyağını gezdirin ve 230 derecede üzeri nar gibi kızarıncaya kadar pişirin.

SALATA İÇİN MALZEMELER
-5 tane havuç
-1 tane turp
-kırmızı lahana
-limon ve zeytinyağı

YAPILIŞI
Kırmızı lahanaları doğrayıp sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra yıkayıp süzün.Havuçları rendeleyin.Turpları doğrayıp salatayı istediğiniz gibi şekillendirin.Üzerine limon ve zeytinyağı dökün.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails