gatuci lezzetleri

Share |

11 Aralık 2009 Cuma

FIRINDA BİFTEK



MALZEMELER
-750 gr biftek
-3 adet patates
-1 büyük domates
-1 adet kırmızı biber
-4 kaşık zeytinyağı
-tuz, kekik,karabiber
-1 çay bardağı su

YAPILIŞI
Yarım saat önceden 2 kaşık zeytinyağı, kekik ve karabiberle etleri marine edin.Patatesleri yıkayıp halka halka doğrayın fırın tepsisine ya da borcama dizin.Üzerine marine edilmş biftekleri dizin.Kalan patatesleri etlerin üzerine koyun.Domatesi yine halka şeklinde doğrayıp üzerine dizin.Kırmızı biberi 4 parçaya ayırıp üzerine yerleştirin.Kalan zeytinyağını (2 kaşık) üzerine gezdirin.Tuzla birlikte 1 çay bardağı suyu ekleyip 230 C'de pişirin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails