MALZEMELER
4 adet çipura
2 adet büyük boy patates
2 adet havuç
1 adet kabak
2 adet kuru soğan
4 adet defne yaprağı
1 demet maydonoz
2 çorba kaşığı zeytin yağı
tuz
YAPILIŞI
Havuç, patates, kabak iri küpler halinde doğranır.Soğanlar piyaz doğranıp sebzelere eklenir.Maydonoz zeytin yağı ve tuz eklenerek harmanlanır.Temizlenmiş çipuraların arası sebzeler ve defne yaprağı ile doldurulur.Artan sebzeler tepsinin üzerine yayılır. Zeytinyağı balıkların üzerine gezdirilir.Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.
4 adet çipura
2 adet büyük boy patates
2 adet havuç
1 adet kabak
2 adet kuru soğan
4 adet defne yaprağı
1 demet maydonoz
2 çorba kaşığı zeytin yağı
tuz
YAPILIŞI
Havuç, patates, kabak iri küpler halinde doğranır.Soğanlar piyaz doğranıp sebzelere eklenir.Maydonoz zeytin yağı ve tuz eklenerek harmanlanır.Temizlenmiş çipuraların arası sebzeler ve defne yaprağı ile doldurulur.Artan sebzeler tepsinin üzerine yayılır. Zeytinyağı balıkların üzerine gezdirilir.Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder