gatuci lezzetleri

Share |

14 Haziran 2010 Pazartesi

ELMA DİLİMLİ PATATES


Patates kızartmasını çok seven ama yağda kızardığı için zararlı olduğunu düşünenler için güzel bir tarif.Hiç suçluluk hissetmeden dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz,ayrıca kızartılmış patatesten hiç farkı yok.

1 kg taze patates
2 kaşık zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik,tuz.

Patesleri kabuğunu soymadan bir fırça yardımıyla iyice yıkayıp elma dilimi şeklinde doğrayın. Tuz,kekik ve zeytinyağı veya sıvı yağı koyup harmanlayın.Yağlı kağıt serili fırın tepsisine koyup 200 derecede patatesler kızarıncaya kadar pişirin.

1 yorum:

aysebotan dedi ki...

gamzeciğim, denedim ve çok güzel oldu.tariflerin için teşekkürler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails