gatuci lezzetleri

Share |

4 Kasım 2010 Perşembe

TRUFFLAR


Şeraz'ın doğum günü pastasını yaparken pandispanyanın bir katını truff yapmak için kullandım.


1 pandispanya katı
200 ml krema
160 gr çikolata

Süslemek için:
file badem
dövülmüş antep fıstığı
pasta süsü

Kremayı küçük bir tencere içerisine boşaltın.Çikolatayı küçük parçalara ayırarak kremaya ekleyin. Kısık ateşte arada bir karıştırarak eritin.Çikolata eriyince ocaktan alıp soğutun.Pandispanyayı elinizle ufalayın.Kremanın yarısını pandispanyaya ekleyip yoğurun,ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlak şekiller verin.Çöp şişlere takıp önce çikolata sosuna sonra da badem,fıstık veya pasta süsüne bulayın.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails