gatuci lezzetleri

Share |

9 Kasım 2010 Salı

TAVUKLU MANTI (YALANCI MANTI)

Yapımı oldukça kolay bir o kdar da lezzetli bir yemek...


1 adet tavuk göğsü
4 adet lavaş yada pide ekmeği
1 kase yoğurt
-1 adet domates
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı tavuk suyu


Tavuk tuz ilave edilerek haşlanır. Haşlanan tavuk parçalara ayrılır. Tereyağında domates 5dk sotelenir. Salça ve tavuk suyu ilave edilerek 1 taşım daha kaynatılarak hazırlanır. Ekmekler küp küp kesilir. Tabaklara sırasıyla pide, tavuk parçaları, yoğurt ve domates sosu dökülerek servis yapılır.

2 yorum:

CAFE PEPELA dedi ki...

Pratik ve leziz bir tat,nefis görünüyor.Bizim silorun pidelisine benziyor:) Ellerine sağlık arkadaşım.
Gönülden muhabbetle

gülşah dedi ki...

5 ÇAYINA GELEN MİSAFİRLERE YAPACAĞIM BU TARİFTEN KAÇ PORSİYON ÇIKAR,İKİYEMİ ARTIRSAM,BİRDE LAVAŞLARI ISITMIYORMUYUZ,HAZIR MARKETTEKİ LVAŞLARDAN ALINCA,NASIL KULLANMALIYIZ ISITMADAN GÜEL OLURMU?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails