gatuci lezzetleri

Share |

29 Eylül 2010 Çarşamba

TUZLU KEK

Sevgili arkadaşım Ayşe'de yedim bu keki.Çok beğendim ve ben de denedim.Bundan sonra favori keklerim arasına girecek.Teşekkürler Ayşeciğim...



3 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 kase dendelenmiş peynir veya lor
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
1 çimdik tuz
aldığı kadar un

Yumurta,sıvı yağ ve yoğurdu çırpın.Peyniri,dereotunu,maydanozu ve tuzu ekleyip çırpmaya devam edin.Kabartma tozunu ekleyin, unu kek kıvamından biraz koyu olacak kadar ekleyin.Yağlanmış tepsiye döküp kaşıkla yayın.175 derecede kızarıncaya kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails