4 Kasım 2010 Perşembe
TRUFFLAR
Şeraz'ın doğum günü pastasını yaparken pandispanyanın bir katını truff yapmak için kullandım.
1 pandispanya katı
200 ml krema
160 gr çikolata
Süslemek için:
file badem
dövülmüş antep fıstığı
pasta süsü
Kremayı küçük bir tencere içerisine boşaltın.Çikolatayı küçük parçalara ayırarak kremaya ekleyin. Kısık ateşte arada bir karıştırarak eritin.Çikolata eriyince ocaktan alıp soğutun.Pandispanyayı elinizle ufalayın.Kremanın yarısını pandispanyaya ekleyip yoğurun,ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlak şekiller verin.Çöp şişlere takıp önce çikolata sosuna sonra da badem,fıstık veya pasta süsüne bulayın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder