gatuci lezzetleri

Share |

28 Eylül 2009 Pazartesi

USKUMRU TAVA





Av yasağı 1Eylül'de kalktı.Artık bol bol deniz balığı yeme zamanı.Eşim geçenlerde yerli uskumru almıştı, ben de tavasını yaptım.Gerçekten nefis oldu.

MALZEMELER:Uskumru balığı,mısır unu,sıvı yağ.

YAPILIŞI:Temizlenip yıkanmış uskumrular tuzlanır ve mısır ununa bulanarak tavada kızartılır.

3 yorum:

PINAR dedi ki...

hımm...nefis görünüyor,ellerine sağlık.

sebnem dedi ki...

çok nefis görünüyor,
yemek olarak,karidesin yanına ne ikram edebiliriz acaba,ne yakışır?
selamlar

Gamze dedi ki...

Bir çorba,salata ve en güzeli meze olabilir diye düşünüyorum.Özellikle yoğurtlu mezeler harika olabilir...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails