gatuci lezzetleri

Share |

9 Aralık 2010 Perşembe

HAVUÇLU TOPLAR



4-5 adet orta boy havuç

2 su bardağı toz şeker

1,5 su bardağı su

2 paket petibör bisküvi

1 kase iri dövülmüş ceviz

2 yemek kaşığı tereyağ (oda ısısında)

hindistan cevizi

Havuçları rendeleyip bir tavaya alın.havuçlara su ve toz şekeri ekleyin, suyunu çekene kadar pişirin. Pişen havuçları büyük bir kaseye alıp soğutun.Üzerine ceviz, erimiş tereyağı,iri parçalanmış bisküvileri ekleyip yoğurun.Buzdolabında yaklaşık yarım saat beklettikten sonra yuvarlayıp hindistan cevizine bulayarak servis edin.


2 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Hayırlı cumalar, ellerinize,emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

Saygılarımla.

mutfagabuyrun dedi ki...

çok hafif ve çok lezzetli bir tarif.ellerinize sağlık.hayırlı cumalar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails