Yapımı oldukça kolay bir o kdar da lezzetli bir yemek...
1 adet tavuk göğsü
4 adet lavaş yada pide ekmeği
1 kase yoğurt
-1 adet domates
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı tavuk suyu
Tavuk tuz ilave edilerek haşlanır. Haşlanan tavuk parçalara ayrılır. Tereyağında domates 5dk sotelenir. Salça ve tavuk suyu ilave edilerek 1 taşım daha kaynatılarak hazırlanır. Ekmekler küp küp kesilir. Tabaklara sırasıyla pide, tavuk parçaları, yoğurt ve domates sosu dökülerek servis yapılır.
2 yorum:
Pratik ve leziz bir tat,nefis görünüyor.Bizim silorun pidelisine benziyor:) Ellerine sağlık arkadaşım.
Gönülden muhabbetle
5 ÇAYINA GELEN MİSAFİRLERE YAPACAĞIM BU TARİFTEN KAÇ PORSİYON ÇIKAR,İKİYEMİ ARTIRSAM,BİRDE LAVAŞLARI ISITMIYORMUYUZ,HAZIR MARKETTEKİ LVAŞLARDAN ALINCA,NASIL KULLANMALIYIZ ISITMADAN GÜEL OLURMU?
Yorum Gönder