gatuci lezzetleri

Share |

11 Ekim 2010 Pazartesi

DANA ANTRİKOT & ELMA DİLİMLİ PATATES

Aslında dana antrikot fırında veya ızgarada güzel oluyor.Bu kez ben kızarttım.fena olmadı. Elma dilimli patates tarifini daha önceden verdiğim "Çocuklar İçin Tarifler"de bulabilirsiniz.

4 dilim dana antrikot
sıvı yağ
kekik
tuz

Tavaya sıvı yağı alıp kızdırın.Tuzlayıp kekik eklediğiniz etleri kızgın tavaya atın.Etler sulanacağı için kapayını kapatıp suyunu çekmesini bekleyin(yaklaşık 15 dakika). Sonra kısık ateşte kendi yağıyla kızartın.

1 yorum:

Cafe Pepela dedi ki...

Çok leziz görünüyor,ellerinize sağlık..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails